Friday, November 07, 2008

Kiitos!

Erittäin suuri kiitos vielä näin blogin kautta kaikille äänestäjille ja tukijoille! Saamani tuki oli valtavaa, enkä olisi pärjännyt lainkaan ilman teitä. Erityiskiitos perheelle sekä Mikolle ja Markolle, jotka auttoivat kiperissäkin kysymyksissä. Toisinaan kampanjointiin töiden päättymisestä myöhäiseen iltaan ja viikonloppuisin vielä lisää öisin. Kova työ palkittiin, ja nyt siitä pääsevät ensisijaisesti hyötymään ne lahtelaiset, jotka haluavat 2000-luvun politiikkaa ja päätöksentekoa Lahteen.

Superkiitos vielä Pauliinalle, jota en tuntenut ennen kampanjaa, mutta puolentunnin puhelinkeskustelun jälkeen ehdimme porautua politiikan ytimeen - kävimme läpi paikallispolitiikan kysymykset ja etenimme maailmanpolitiikkaan ja Mahatma Gandhiin. En tahtonut uskoa, kun Pauliina soitti minulle seuraavana päivänä ja kertoi puhelinkeskustelun perusteella soittaneensa radioon ja kehottaneen ihmisiä äänestämään minua. Tällainen tuki pistää hyvin nöyräksi.

Tulen myös jatkossa käyttämään tätä blogia poliittisen yleiskeskustelun areenana ja keskityn kotisivuillani www.pekkakomu.fi valtuustotyön ja paikallispolitiikan käsittelyyn.

Kiitos teille, kun olitte mukana!

No comments: